Evo još jednog ukusnog recepta za sve FITovce.. :)
Puretina u kombi sa salatom i mozzarellom, mmmm!
Sastojci:
500 g purećih prsa
1 glavica zelene salate
1 žlica kečapa
1 žlica senfa
1 žličica meda
150 g mini mozzarelle
100 g kukuruza iz konzerve
ekstra djevičansko maslinovo ulje,
balzamički ocat, sol, papar
Priprema jela:
Salatu očistimo, operemo i narežemo na kratke trakice. Pureća prsa operemo, osušimo kuhinjskom krpom i narežemo na šire trakice. U zdjelu stavimo kečap, dodamo senf, med, žlicu maslinovog ulja, posolimo, popaprimo, izmiješamo pjenjačom, dodamo meso, promiješamo sastojke, poklopimo i ostavimo da se marinira 30-ak minuta. Za to vrijeme u zasebnu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, dodamo balzamički ocat, sol i papar, te sve zajedno izmiješamo pjenjačom. Marinirano meso prepržimo u neprijanjajučoj tavi bez masnoće, te ga maknemo sa vatre na toplo. U zasebnu zdjelicu ulijemo dvije žlice balzamičkog octa, žlicu maslinovog ulja, posolimo i poparimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. U zdjelu sa salatom dodamo mini mozzarellu, kukuruz iz konzerve, pripremljeni dresing i izmiješamo sastojke. Salatu sa sirom stavimo na tanjure, po njoj poslažemo prženo meso i poslužimo.
izvor:hrt.hr
Uživajte u ovom ukusnom jelu!
Ako vas zanimaju još recepti, imate ih ovdje na desnoj strani..
Što kažete na ovaj recept? :)
Puretina u kombi sa salatom i mozzarellom, mmmm!
Sastojci:
500 g purećih prsa
1 glavica zelene salate
1 žlica kečapa
1 žlica senfa
1 žličica meda
150 g mini mozzarelle
100 g kukuruza iz konzerve
ekstra djevičansko maslinovo ulje,
balzamički ocat, sol, papar
Priprema jela:
Salatu očistimo, operemo i narežemo na kratke trakice. Pureća prsa operemo, osušimo kuhinjskom krpom i narežemo na šire trakice. U zdjelu stavimo kečap, dodamo senf, med, žlicu maslinovog ulja, posolimo, popaprimo, izmiješamo pjenjačom, dodamo meso, promiješamo sastojke, poklopimo i ostavimo da se marinira 30-ak minuta. Za to vrijeme u zasebnu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, dodamo balzamički ocat, sol i papar, te sve zajedno izmiješamo pjenjačom. Marinirano meso prepržimo u neprijanjajučoj tavi bez masnoće, te ga maknemo sa vatre na toplo. U zasebnu zdjelicu ulijemo dvije žlice balzamičkog octa, žlicu maslinovog ulja, posolimo i poparimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. U zdjelu sa salatom dodamo mini mozzarellu, kukuruz iz konzerve, pripremljeni dresing i izmiješamo sastojke. Salatu sa sirom stavimo na tanjure, po njoj poslažemo prženo meso i poslužimo.
izvor:hrt.hr
Uživajte u ovom ukusnom jelu!
Ako vas zanimaju još recepti, imate ih ovdje na desnoj strani..
Što kažete na ovaj recept? :)
Objavljeno 12.11.2010.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji2komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija