Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

PREČAC DO SAVRŠENIH TRBUŠNJAKA

Pozdrav Fit Bando!                             

Danas ću s Vama podijeliti revolucionarnu metodu za dobivanje savršenih trbušnjaka!

Početak proljeća je standardno početak skidanja viška kilograma i topljenja masti na svakakve načine, ujedno i zadnji vlak onima koji žele „pristojno“ izgledati bez majice. To naravno osim fizičkih također ima emocionalnih posljedica za naše ukupno zdravlje. Ljudska narav je čudna stvar, recimo sada ćemo dva ili tri mjeseca svakodnevno mahnito trenirati, ići na užasne dijete, kupovati bespotrebne suplemente, sve to da bi zadivili totalno nepoznate ljude koji će se kupati na našoj plaži. Zvuči li to besmisleno? Pa naravno da je tako, ako ne uživamo u svemu što radimo ili ako se moramo natjerati da odradimo ne samo trening, nego bilo što, onda to po meni nema smisla. Tada činimo duhovno samoubojstvo jer u našem nutarnjem svijetu nema sreće, nema radosti, postoje samo tjeskoba i razočaranje. Inače moja je osobnost vrlo kritički nastrojena pa se nadam da ćete razumjeti ako nekad malo pretjeram u zaključcima ali pokušavam biti s Vama totalno iskren i realan te se nadam da ćete ispuniti sve svoje tjelesne ciljeve, ali i one važnije, psihološke. Ova metoda će vam sigurno pomoći ako žudite za čvrstim i upadljivim trbušnjacima. Nakon tjedan dana osjetit ćete značajnu promjenu koja će vas napuniti samopouzdanjem i motivom za daljnji napredak. Pa da krenemo:

Prvo – Da bi vaši trbušnjaci bili što više izraženi potrebno je tjelesnu masnoću (body fat) dovesti na razinu oko 10-15%. Moja preporuka je da svako jutro trčite ili vozite bicikl ali obavezno sa promjenom ritma. Recimo trčite minutu lakše, pa minutu brže 2 km, pa 30 sekundi lakše, pa 30 sekundi brže 1.5 km. Svaki put miksajte i ne dajte tijelu da se navikne na ritam.

Drugo – Što se prehrane tiče samo bi Vas molio da bude raznolika, bogata voćem i povrćem te tekućinom. Ne trebate brojati kalorije niti se vagati svako 3 dana. Jedite kad ste gladni, pijte kad ste žedni. Nikakva dijeta vam ne može pomoći ako sjedite na stražnjici cijeli dan. Ključ je u stalnom pokretu, stalno se treba gibati.

Treće – Kada vježbate u teretani probajte svaki put pogoditi cijelo tijelo. Nemojte raditi određenu grupu mišića jer to rade bodybuilderi, a ne oni koji žele smršaviti i biti što definiraniji. Koliko god je važno raditi trbušnjake i leđne, važno je raditi ruke i noge da bi bili što simetričniji. Ne trebate se forsirati teretanom nego je dovoljno samo učvrstiti mišićna vlakna, a ne ih pokidati. Najvažnije je da se stalno što više gibate ili kako to fitness treneri vole reći radite vaš CARDIO.

Četvrto – Morate imati realne ciljeve da biste ostvarili što veći napredak u što kraće vrijeme. Ako imate visok body fat radite što više CARDIO, a ako ste mršaviji onda radite više u teretani. Budite, hrabri, ustrajni i volite to što radite. Neka vas ne pokoleba ljubomorna okolina. Zapamtite, trenirate za sebe, a ne za lijene lajavce koji sjede po kafićima.

Slobodno ostavite u komentarima svoje mišljenje, te ako vam nešto nije jasno molim Vas napišite pa ću sve objasniti.

 

Objavljeno 23.03.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija